PCOB Driebergen

Van de voorzitter (uit de Nieuwsbrief van december 2017-januari 2018): 
December
Met schrik realiseer ik mij, dat we nog vier weken hebben te gaan en dan schrijven we alweer 2018! Er is nog zoveel te doen in deze drukke (feest) maand met vele activiteiten en vaak de nodige stress rond de feestdagen. En toch kijken wij er ook altijd weer met het nodige plezier naar uit!

 
De afgelopen weken genoten we nog van de prachtige kleuren in de natuur. De bladeren in alle tinten variërend van groen-geel tot bruin-rood. De zon gaf een kleurrijk, parelend effect aan de beregende bladeren. Fietsend door onze kleurrijke laan, wandelend in het prachtig geschakeerde bos, of gewoon zittend in de kamer en naar buiten kijkend, het geeft ons het gevoel: wat wonen we hier toch prachtig! En dan plots door de harde wind, een paar nachten licht vriezend, zijn de bomen kaal en het gazon is bedekt met een dik bruin tapijt! Het is een mooi gezicht, maar slecht voor het gras. Dus bladruimen en in de laan wordt de rust verstoord door bladblazers en vervolgens door de grote ‘bladzuig’-wagens. Het wordt weer netjes en glibber toestanden worden voorkomen, maar de herfst is voorbij en de winter doet zijn intrede. In de diverse tuinen ‘verschijnt’ de kerstverlichting. Ook op de Traaij is de kerstverlichting weer aangebracht. We kunnen wel wat winterse kerst gezelligheid gebruiken in deze donkere advents weken voor kerstmis!

In deze laatste Nieuwsbrief van het jaar is het goed even terug te kijken: ik denk, dat het een goed PCOB-jaar is geweest met vele activiteiten en natuurlijk het 35-jarig jubileum als hoogtepunt! En dan hebben we ook nog het KBO-PCOB kerstdiner in het vooruitzicht!! De penningmeester is al met een ‘wachtlijst’ gestart! Dit belooft wat…
Het wordt een prachtige ‘afsluiting’!

Vergeet u niet naar de activiteitenkalender van 2018 te kijken?!Er staat weer veel te gebeuren in het nieuwe jaar, maar… wie wil ons helpen de activiteitencommissie te versterken?? Graag reacties!

Voor nu wens ik u: Gezegende Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar!

Arie Kliphuis
voorzitter